Kontakt | Kazalo | LogIn | English
Temida logo

 

Dogodki

Konferenca Mediadoc 2013
24.-25. september 2013

> Vstopna stran > Storitve > Razvoj aplikacij
resitve

Razvoj aplikacij

Storitve razvoja

Pri razvoju sledimo življenjskemu ciklu produkta, ki je sestavljen iz več razvojnih faz. Naše razvojne spretnosti uporabljamo za izdelavo ali preselitev aplikacij izdelanih po meri, kot tudi pri integraciji aplikacij EAI (ang. Enterprise Application Integration), ki integrirajo notranje in zunanje programe ali sisteme na različnih platformah. Pri tem poskrbimo za varnost podatkov, visoko skalabilnost in učinkovitost, ter za enostaven, uporabniku prijazen uporabniški vmesnik, ki deluje v okviru programov.

Razvoj aplikacij

V podjetju Temida smo razvili že več zahtevnih računalniških aplikacij, kar potrjujejo naše reference. Naša strokovnost, poznavanje različnih tehnologij ter zavezanost znanju so temelj, ki nam omogoča, da strankam nudimo največjo vrednost tehnološko-svetovalnih ter programsko-razvojnih storitev. V okviru teh možnosti, delovnih okolij in programov načrtujemo in izdelujemo tudi najbolj zahtevne programske rešitve.

Sklepamo dolgoročna partnerstva

Uveljavili smo se v več podjetjih in javno-upravnih ustanovah doma in v tujini. Zadovoljstvo naših uporabnikov nas spodbuja k snovanju novih naprednih rešitev. Je zagotovilo, da bomo naše kakovostno in strokovno delo postavljali v ospredje tudi v prihodnje.

Z bogatimi izkušnjami in znanjem smo vedno pripravljeni na nove izzive. Izkušnje iz preteklosti povezujemo z gledanjem v prihodnost. To nam daje nov polet in usmeritve na naši poti v informacijsko družbo in globalni svet.