Kontakt | Kazalo | LogIn | English
Temida logo

 

Dogodki

Konferenca Mediadoc 2013
24.-25. september 2013

> Vstopna stran > Pravne informacije

Pravne informacije

Dodrodošli na spletnem mestu podjetja Temida d.o.o. Spletno mesto smo postavili z namenom obveščanja o podjetju, njegovih rešitvah in storitvah.

Pogoji uporabe

S posebno skrbnostjo bomo poskušali zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov. Besedila, slike in drugi prikazi na tem spletnem mestu so last podjetja Temida d.o.o. Njihovo reproduciranje v komercialne namene, namene javnega objavljanja, prodajanja ali katerega koli drugačnega posredovanja brez soglasja podjetja Temida d.o.o. je prepovedano. Izključno za osebno, nekomercialno uporabo vam dovoljujemo pregledovanje, kopiranje, tiskanje in prenos iz tega spletnega mesta pod pogojem, da v kopijah gradiv ohranite vse pravne poduke o avtorskih in drugi pravicah iz naslova lastništva, ki so v izvirnikih gradiv.

Omejitev odgovornosti

Vsebina spletnega mesta je informativne narave. Podjetje Temida d.o.o. ne prevzema nobene odgovornosti glede pravilnosti in natančnosti informacij in podatkov objavljenih na tem spletnem mestu. Prav tako ne odgovarja za kakršnokoli povzročeno posredno, neposredno, slučajno ali posebno škodo, ki bi nastala zaradi napačnega obiskovalčevega razumevanja vsebin.

Te strani vsebujejo tudi informacije tretjih oseb in povezave na spletne strani drugih podjetij. Temida d.o.o. ne pozna vsebine in informacij teh spletnih strani, zato ne odgovarja za vsebino in obliko teh podatkov, kot tudi ne za njihovo dosegljivost oziroma varnost.

Varovanje zasebnosti

V podjetju Temida se zavedamo, da je zasebnost obiskovalcev zelo pomembna. Na spletnem mestu zbiramo podatke o obiskovalcih, ki bi radi prišli do podatkov in informacij in v ta namen kontaktirajo podjetje Temida d.o.o. Izključno odgovornost za verodostojnost in točnost teh podatkov prevzemajo obiskovalci. Kontaktne informacije uporabljamo zgolj za vzpostavitev stika z obiskovalcem, kadar je to potrebno, ali kadar obiskovalec to sam želi. Teh podatkov ne razkrivamo tretjim osebam, niti jih ne uporabljamo v druge namene.